Hvem er vi?

Mød vores team – vi sætter en ære i altid at være imødekommende og deler gerne ud af vores ekspertise. Hos os, er både du og dine arbejdsopgaver i centrum, og vi er altid klar med faglig sparring og erfaring. Det er vigtigt for os, at du får det rigtige værktøj, og at du ved, hvordan din nye maskine fungerer.

 

 

Hans Beck
Indehaver

Har gennem 25 år været maskinsælger inden for bygge- og anlægsbranchen, hvor han har solgt store og små entreprenørmaskiner og værktøj fra markedets største brands. Med sit store kendskab til maskinmarkedet kan Hans skaffe alle typer af maskiner og materiel.

Hans arbejder målrettet med at styrke firmaets position som lokalområdets foretrukne samarbejdspartner inden for områderne skov, have, park og vej.

Klaus Beining
Tekniker/sælger

Uddannet automekaniker og ”tekniknørd” Har arbejdet med have- og parkmaskiner siden 1989.
Klaus er specialist i robotplæneklippere som han både sælger, reparerer og monterer. Han har en mangeårig og alsidig viden om branchens øvrige produkter. Du træffe ham i butikken eller på webshoppen, hvor han vil stå klar med gode råd eller et godt tilbud.

Søren Larsen
Mekaniker

Udlært automekaniker fra Ford i Sorø. Søren er to-takts-ekspert, og kan alt inden for branchen. Han reparerer hovedsagelig motorsave og andre håndholdte maskiner, men går heller ikke af vejen for at servicere og reparere de større maskiner.

 

Jonatan Falkensten
Mekaniker

Uddannet automekaniker og har været i skov- og havebranchen siden 2018. Jonatan’s er mester i fejlfinding og reparationer af større maskiner. Han udfører alle former for reparationer – samt service på skov-, have- og parkmaskiner på værkstedet.