Vores historie - kort fortalt

Skov & Have Sorø er i dag en professionel servicepartner for anlægsgartnere, skovfolk, entreprenører, gartnere og alle andre, som arbejder i den grønne sektor.

Vi er også leverandør til det private marked, hvor vi gennem årene har lært, at også private sætter pris på professionelt og holdbart udstyr.

Høj service og tilgængelighed ligger dybt i vores gener. Vores webshop giver dig mulighed for at handle 24/7 – men vil du stå med varen i hånden, så kom ind i butikken på Juliesmindevej 14 i Sorø - vi er altid klar med vejledning og en fagsnak.

Skov & Have slog dørene op første gang i 1976 – dengang lå virksomheden på Norgesvej. Vi startede med reparation og salg af motorsave og plæneklippere, senere blev vi importør af Jonsered. I 2013 overtog Hans Beck forretningen. Som et kendt navn i maskinbranchen gik Hans i gang med at udvikle virksomheden. Flere samarbejdspartnere blev knyttet til forretningen, bl.a. leverandører af små og mellemstore entreprenørmaskiner. Salg til park-, vej- og entreprenørbranchen har gjort forretningen til en af de førende servicepartnere på Midtsjælland.

"Vi byder dig velkommen i både webshop og butik"